Advisa – Pienennä lainakustannuksiasi

Advisa – Pienennä lainakustannuksiasi

Advisa on Ruotsin nopeimmin kasvavia yrityksiä

Advisa kilpailuttaa yli kaksikymmentä pankkia ja luottolaitosta

Advisa on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa yhtenä Ruotsin johtavista lainanvälittäjistä ja tarjoaa nyt palveluitaan myös Suomessa. Kokoamalla yli kaksikymmentä pankkia ja luottolaitosta saman katon alle pakotamme pankit kilpailemaan keskenään siitä, kuka tarjoaa parhaimmat mahdolliset ehdot asiakkaille.

Kun asiakas on jättänyt lainahakemuksen, hän saa tarjouksia useilta pankeilta. Asiakas saa myös apua henkilökohtaiselta neuvonantajalta, joka kuuluu Advisan palvelukonseptiin.

Yhteenveto Advisan lainahakemuksesta:

  • Täysin ilmainen eikä velvoita asiakasta ottamaan lainaa
  • Tarjouksia useilta pankeilta
  • Henkilökohtainen neuvonantaja auttaa oikean lainan valinnassa

 

Perusvaatimukset ja luottotietotarkistukset

Advisan palvelujen hyödyntämiseksi vaaditaan, että lainahakija on vähintään 18-vuotias ja hänen tulonsa ennen veroja ovat vähintään 12 000 euroa vuodessa, toisin sanoen 1 000 euroa kuukaudessa, ja hän asuu Suomessa. Advisa tarkistaa luottotiedot jokaiselta hakijalta varmistaakseen, että perusvaatimukset täyttyvät.

* Korko vaihtelee lainanmyöntäjäkohtaisesti. Esimerkkikorko 31 000 € lainasummalle 12 vuoden takaisinmaksuajalla on 5,64 %. 0 € perustamis-/hallinnointimaksulla todellinen vuosikorko on 5,79 %. Takaisinmaksettava summa on 42 735 € ja lainan kuukausikustannukset ovat 297 €/kk.

Yhdistä lainat ja pienennä kuukausikustannuksiasi

Useat lainat ja luotot eri pankeilta tai lainanmyöntäjiltä sisältävät keskimäärin korkean koron ja kuukausimaksun. Samalla tavoin kun on kalliimpaa ostaa monta pientä limutölkkiä kuin yksi iso limupullo, niin on kalliimpaa ottaa monta pientä lainaa kuin yksi iso laina.

Yhdistämällä lainasi ja luottosi voit pienentää keskimääräistä kuukausimaksua riippuen koroista ja takaisinmaksuajasta. Lainanvälittäjän käyttö yhdistäessäsi lainojasi on fiksua. Vertailemalla lainoja eri laitoksilla sinun on mahdollista pienentää maksamaasi korkoa.

Käytä hyväksi parantunutta neuvotteluasemaasi

Yleinen väärinkäsitys on, että lainoista ei tarvitse neuvotella enää ensimmäisen kerran jälkeen. Todellisuudessa laina-asioista neuvottelu uudelleen on tärkeää.

Me Advisalla suosittelemme, että neuvottelet laina-asioistasi usein, sillä neuvotteluasemasi on saattanut parantua edellisestä kerrasta. Olet esimerkiksi saattanut olla vakituisessa työsuhteessa pidempään, asumiskustannuksesi ovat pienentyneet, sinulla on pienempi lainataakka, olet saanut palkankorotuksen tai sinulla on rinnakkaishakija mukana lainan takaisinmaksussa.