SAV-Rahoitus

SAV-Rahoitus tarjoaa parhaat rahoitusvaihtoehdot ajoneuvon ostajalle

Rahoitus yhdestä paikasta, ostitpa ajoneuvon yksityiseltä ja autoliikkeeltä.

Saat rahoituspäätöksen päivässä, se ei sido sinua mihinkään

Käytetyn auton tai moottoripyörän ostaminen osamaksulla suoraan yksityiseltä myyjältä on nyt mahdollista.

Saat SAV-limiitti rahoituspäätöksen päivässä ja päätös on voimassa jopa 6 kk.

SAV-limiitti rahoituspäätös käy myös kaikissa SAV valtuutetuissa autoliikkeissä. Ostatko yksityiseltä vai autoliikkeestä- sinä valitset.

SAV-limiitti rahoituspäätös toimii osamaksukaupassa kuin käteinen raha, maksat myyjälle vain käsirahan ja me maksamme loput


Rahoitettava määrä enintään 65 % ajoneuvon myyntihinnastaSAV-limiitti –ehdot, yksityisten välinen kauppa

 • Omarahoitusosuus (käsiraha) vähintään 35 % ajoneuvon myyntihinnasta
 • Ajoneuvon ikä voi olla enintään 15 vuotta käyttöönotosta
 • Ajoneuvolla pakollinen liikenne ja kasko vakuutus, alle 3000 €:n rahoituksiin kasko vakuutus vapaaehtoinen (hinnoiteltu tuote)
 • Korko 6,90 % (kiinteä) jos ajoneuvon ikä on enintään 10 v tai 9,50% jos ajoneuvon ikä on yli 10 v

 

Hakijaan ikään liittyvät erityisehdot

Hakijan ikä

18 – 21 v

22 – 24 v

25 – 70 v

Rahoitusosuus enintään

2 500 €

5 000 €

12 000 €

Hakijalta edellytetään

 • Maksuhäiriöttömyyttä, mikä varmennetaan rahoitusyhtiön tekemällä luottotietokyselyllä Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämästä rekisteristä.
 • Säännöllisiä tuloja vähintään 1 500 € /kk, palkka tai eläke (tuloina huomioidaan vain säännöllinen rahapalkka, ei km korvauksia, päivärahoja tai muita korvauksia)
 • Vähintään 4 kk kestänyttä vakituista täysiaikaista työsuhdetta, ei määräaikaisuutta, ei lomautusta tai sen uhkaa, ei osa-aikaisuutta
 • Työsuhteen, palkan tai eläkkeen todentamista palkkatodistuksella (tilinauha) tai eläkepäätöksellä, joka toimitetaan rahoitusyhtiölle
 • Ei suorita varusmies- tai vapaaehtoista asepalvelusta seuraavan 4 vuoden kuluessa
 • Vähintään 3 vuoden yhtäjaksoinen asuminen Suomessa, pysyvässä osoitteessa
 • Henkilöauton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti
 • Pankkitunnukset henkilötunnistusta varten

 

Rahoitusyhtiö pidättää itsellään oikeuden evätä rahoitus virheellisten tai puuttuvien tietojen perusteella. Edellytysten tulee täyttyä myös kaupantekohetkellä

Sav-Rahoitus: Parhaat rahoitusvaihtoehdot ajoneuvon ostajalle

Mitä Sav-Rahoitus tarjoaa ja miten se toimii?

Sav-Rahoitus on rahoituspalvelu, joka tarjoaa monipuolisia rahoitustarjouksia erityisesti auton ostamiseen ja ajoneuvorahoitukseen liittyen. Heidän tavoitteenaan on tehdä rahoituksen hakemisesta helppoa ja vaivatonta.

Sav-Rahoituksen toimintatapa on yksinkertainen. Kun olet kiinnostunut auton ostamisesta tai ajoneuvorahoituksesta, voit ottaa heihin yhteyttä joko puhelimitse tai verkkosivujensa kautta. Heidän asiantunteva tiiminsä auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun.

Sav-Rahoitus tekee yhteistyötä useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, joten he pystyvät tarjoamaan kilpailukykyisiä lainatarjouksia asiakkailleen. Voit saada lainatarjouksen nopeasti ja vaivattomasti, ja päätöksen tekemisen jälkeen voit siirtyä suoraan autokaupoille tai ajoneuvon ostoon.

Joten jos olet harkinnut uuden auton hankkimista tai tarvitset rahaa ajoneuvon ostoon, kannattaa tutustua Sav-Rahoituksen palveluihin. He voivat auttaa sinua löytämään sopivan rahoituksen tarpeisiisi nopeasti ja helposti.

Miksi valita Sav-Rahoituksen tarjoamat rahoitusratkaisut?

Jos olet harkitsemassa auton rahoittamista, Sav-Rahoitus tarjoaa sinulle erinomaisia vaihtoehtoja. Miksi sitten valita juuri heidän rahoitusratkaisunsa? Tässä on muutama hyvä syy:

1. Edulliset lainatarjoukset: Sav-Rahoituksen avulla voit saada autollesi rahoituksen kilpailukykyisellä korolla. He pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen parhaat mahdolliset lainatarjoukset, jotta voit säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

2. Joustavat maksuehdot: Sav-Rahoitus ymmärtää, että jokaisen asiakkaan taloudellinen tilanne voi olla erilainen. Siksi he tarjoavat joustavia maksuehtoja, jotka sopivat sinun tarpeisiisi ja mahdollisuuksiisi. Voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuaikataulun.

3. Kilpailukykyinen korko: Rahan lainaaminen ei ole koskaan ilmaista, mutta Sav-Rahoitus pyrkii tarjoamaan kilpailukykyisen koron, joka ei rasita lompakkoasi liikaa.

Valitsemalla Sav-Rahoituksen auton rahoituspalvelut saat siis edullisia lainatarjouksia, joustavia maksuehtoja ja kilpailukykyisen koron. Näiden etujen ansiosta voit huoletta keskittyä auton ostamiseen ja nauttia uudesta menopelistäsi.

Sopivin rahoitusratkaisu eri tilanteisiin

Mietitkö, mikä olisi sopivin rahoitusratkaisu auton hankintaan eri tilanteissa? Ei hätää, tässä auttaa! Riippuen siitä, haluatko vaihtoauton rahoituksen, uuden auton ostorahan tai harkitsetko leasing-vaihtoehtoja, on olemassa erilaisia vaihtoehtoja.

Jos olet kiinnostunut vaihtoautosta, voit hakea siihen erityistä rahoitusta. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat maksaa auton osissa tai tarvitset joustavuutta budjetissasi.

Toisaalta, jos unelmoit upouudesta autosta, voit harkita ostorahaa. Tällöin saat tarvittavan rahoituksen suoraan autoliikkeeltä ja voit maksaa sen takaisin sovitussa aikataulussa.

Leasing on myös suosittu vaihtoehto autojen rahoituksessa. Leasing-vaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden käyttää autoa tietyksi ajaksi ja maksaa kuukausittain vuokraa sen käytöstä. Tämä voi olla hyvä valinta etenkin silloin, kun et halua sitoutua pitkään omistamiseen tai haluat aina ajaa uusimmalla mallilla.

Kun valitset sopivan rahoitusvaihtoehdon autohankintaan, muista ottaa huomioon omat taloudelliset tarpeesi ja tavoitteesi. Joten mieti rauhassa, mikä vaihtoehto sopii parhaiten juuri sinun tilanteeseesi!

Asiantunteva palvelu ja nopea päätöksenteko

Kuvittele tilanne: tarvitset nopeaa päätöksentekoa ja rahojen siirtoa tilillesi välittömästi. Ei hätää, meidän asiantunteva palvelumme on täällä auttamassa!

Me ymmärrämme, että aikasi on arvokasta ja siksi tarjoamme sinulle nopean päätöksenteon ja rahojen siirron tilillesi hetkessä. Lisäksi saat henkilökohtaista palvelua, joka takaa sen, että kaikki kysymyksesi ja tarpeesi huomioidaan ammattitaitoisesti.

Asiakaspalvelumme tiimi koostuu asiantuntijoista, jotka ovat valmiita auttamaan sinua jokaisessa vaiheessa. He vastaavat kysymyksiisi nopeasti ja varmistavat, että saat juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Eli ei enää turhaa odottelua tai hankalaa päätöksentekoa – meidän palvelumme tekee sen puolestasi helposti ja nopeasti!

Miten hakea Sav-Rahoituksen tarjoamaa rahoitusta?

Jos olet kiinnostunut hakemaan rahoitusta Sav-Rahoitukselta, tässä on muutama helppo askel auttamaan sinua aloittamaan.

1. Löydä rahoituslomake: Siirry Sav-Rahoituksen verkkosivustolle ja etsi rahoituslomake. Se voi olla joko ladattava PDF-tiedosto tai sähköinen lomake, joka voidaan täyttää suoraan verkossa.

2. Täytä hakemus huolellisesti: Kun olet löytänyt lomakkeen, täytä se kaikkiin vaadittuihin tietoihin. Varmista, että annat kaikki tarvittavat tiedot ja vastaat kysymyksiin rehellisesti.

3. Liitä tarvittavat asiakirjat: Hakemuksen liitteeksi saatetaan pyytää joitain asiakirjoja tai todisteita taloudellisesta tilanteestasi. Varmista, että liität nämä asiakirjat hakemukseesi ennen sen lähettämistä.

4. Lähetä hakemus: Kun olet täyttänyt hakemuksen ja liittänyt tarvittavat asiakirjat, lähetä se Sav-Rahoitukselle heidän ilmoittamalla tavalla – joko sähköpostitse tai postitse.

5. Odota käsittelyaikaa: Kun olet lähettänyt hakemuksesi, sinun on odotettava, kunnes se käsitellään. Käsittelyaika voi vaihdella riippuen rahoituslaitoksen työmäärästä ja hakemuksen monimutkaisuudesta.

Toivottavasti nämä ohjeet auttavat sinua hakemaan rahoitusta Sav-Rahoitukselta. Muista olla kärsivällinen ja tarkistaa kaikki tiedot ennen hakemuksen lähettämistä. Onnea hakemukseesi!

Luota Sav-Rahoituksen asiantuntemukseen ja valitse paras rahotusratkaisu ajoneuvosi hankintaan