Etua.fi yhdellä hakemuksella tarjoukset usealta palveluntarjoajalta.

Lainaa on mahdollista hakea 500-60 000€. Hakemuksen voi tehdä yksin tai yhdessä puolison kanssa.

Palvelun yhteistyökumppaneita ovat Aktia, Avida Finans, Bank Norwegian, Big Bank, Bluestep, Brocc, Capital Box, Collector Bank, Credigo, Instabank, Kaarna Laina, Koin Capital, Komplett Bank, Lainaamo, Lea bank, My Lender, Nordax, OPR-Vakuus, Qred, Resurs Bank, Svea Bank, Säästöpankki, Tact Finance, TF Bank, Yritysluotto.fi

Etua.fi on perustettu vuonna 2008 ja se on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Pitkä kokemus lainojen kilpailutuksesta takaa, että asiakkaamme saavat kilpailukykyiset lainatarjoukset vaivattomasti.


Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssialan yritysten kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet. Etua ei myönnä lainoja vaan välittää verkkopalvelun kautta tulleet lainahakemukset eteenpäin yhteistyökumppaneille. Kulutusluotto, remonttilaina, matkalaina, laina ilman vakuuksia tai yhdistelylaina – näissä ja monissa muissa rahoitustarpeissa etua.fi auttaa löytämään kilpailukykyiset lainatarjoukset. Palvelu on aina kuluttajalle maksuton.

Etua.fi tarjoaa sinulle useiden palveluntarjoajien tarjoukset yhdellä hakemuksella

Mikä Etua.fi on ja miten se toimii?

Etua.fi on suomalainen palvelu, joka helpottaa lainatarjousten vertailua ja auttaa löytämään sopivan lainan tarpeisiisi. Se toimii yhteistyössä eri lainapalveluntarjoajien kanssa ja tarjoaa käyttäjilleen helpon tavan täyttää lainahakemus ja saada useita lainatarjouksia yhdellä kertaa.

Kun käytät Etua.fi-palvelua, sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, jonka jälkeen palvelu välittää sen eteenpäin valikoiduille palveluntarjoajille. Näin säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse täyttää erillisiä hakemuksia jokaiselle palveluntarjoajalle erikseen.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat pian useita lainatarjouksia eri palveluntarjoajilta. Voit vertailla näitä tarjouksia rauhassa ja valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Etua.fi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan edullisella korolla ja joustavilla maksuehdoilla.

Joten jos etsit nopeaa tapaa saada lainatarjous ja haluat vertailla eri vaihtoehtoja helposti samassa paikassa, kannattaa ehdottomasti tutustua Etua.fi-palveluun!

Miten Etua.fi voi auttaa sinua löytämään parhaan tarjouksen

Etua.fi on ainutlaatuinen kilpailutuspalvelu, joka voi auttaa sinua löytämään parhaan tarjouksen lainanhakuprosessissa. Heidän tavoitteenaan on tehdä lainojen vertailusta ja taloudellisesta vertailusta helppoa ja vaivatonta.

Kun käytät Etua.fi-palvelua, sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, ja he hoitavat loput. He lähettävät hakemuksesi useille eri pankki- ja rahoitusyhtiöille, jotka kilpailevat keskenään tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen.

Etuan avulla voit säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse etsiä eri lainatarjouksia ja vertailla niitä keskenään. Saat kaikki tiedot selkeästi esitettyinä yhdellä sivustolla, joten päätöksenteko on helpompaa.

Joten jos olet etsimässä parasta lainatarjousta tai haluat tehdä taloudellisen vertailun eri vaihtoehtojen välillä, Etua.fi on täällä auttamassa sinua. Laita hakemus sisään ja anna heidän hoitaa loput!

Edut: Miksi käyttää Etua.fi-palvelua?

Miksi vaivautua etsimään parasta tarjousta eri palveluntarjoajilta, kun voit käyttää Etua.fi-palvelua? Tämä aikaa säästävä palvelu tekee vertailun helpoksi ja nopeaksi.

Etua.fi-palvelun avulla voit saada useita tarjouksia yhdellä hakemuksella. Sen sijaan, että joutuisit täyttämään useita lomakkeita eri yritysten verkkosivuilla, voit täyttää vain yhden hakemuksen Etua.fi:ssä ja saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tämän lisäksi Etua.fi-palvelu takaa sinulle luottamuksellisen ja turvallisen kokemuksen. Voit olla varma siitä, että tietosi käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Joten miksi tuhlata aikaa ja vaivaa etsimällä parasta tarjousta itse? Kokeile Etua.fi-palvelua ja säästät sekä aikaa että hermoja!

Kuinka tehdä lainahakemus ja vastaanottaa tarjoukset Etua.fi:n kautta

Ei hätää, autan mielelläni sinua lainahakemuksen täyttämisen ja tarjousten vastaanottamisen kanssa Etua.fi:n kautta!

Ensimmäinen askel on täyttää lainahakemus. Etua.fi:n sivustolla löydät selkeät ohjeet hakemuksen täyttämiseen. Muista antaa kaikki tarvittavat tiedot rehellisesti ja tarkasti, jotta voimme varmistaa parhaat mahdolliset tarjoukset sinulle.

Kun hakemus on täytetty, sinun tulee lähettää tarvittavat dokumentit. Voit tehdä tämän kätevästi sähköisesti Etua.fi:n verkkopalvelun kautta. Tietosuoja ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, joten voit luottaa siihen, että henkilötietosi käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi ja dokumenttisi, alamme välittömästi etsiä sinulle parhaita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Voit odottaa saavasi useita erilaisia tarjouksia vertailtavaksi.

Toivon, että nämä ohjeet auttavat sinua tekemään lainahakemuksen ja vastaanottamaan tarjoukset vaivattomasti Etua.fi:n avulla!

Miten valita sopiva tarjous ja solmia lainasopimus?

Kun on aika valita sopiva tarjous ja solmia lainasopimus, kannattaa kiinnittää huomiota useisiin seikkoihin. Ensinnäkin, tee korkovertailu eri lainantarjoajien välillä. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen koron ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Koron lisäksi on myös tärkeää kiinnittää huomiota muihin tekijöihin, kuten lainanhoitokuluihin, takaisinmaksuehtoihin ja mahdollisiin piilokuluihin. Näitä voi olla esimerkiksi tilinhoitomaksut tai avausmaksut, jotka voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin merkittävästi.

Ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen, muista tarkistaa kaikki sopimusehdot huolellisesti. Varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ja velvoitteet, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa.

Valitse siis tarjous huolella ja solmi lainasopimus vasta kun olet varma siitä, että se vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi.

Hyödynnä Etua.fi-palvelua jo tänään ja säästä aikaa sekä rahaa