Fixura

Fixura tarjoaa 1000-20,000 euron lainoja

Lainapäätös tehdään heti

Fixura tarjoaa 1000-20,000 euron lainoja 9,9% aloituskorolla ja 2-6vvuoden (24-72kk) maksuajalla. Lainapäätös tehdään heti ja rahat maksetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilille, kun lainanantaja sekä ottaja ovat hyväksyneet tarjouksen.

Lainanottajien tulee täyttää seuraavat kriteerit voidakseen lainata Fixuran kautta:

  • 21-68 vuotias täysivaltainen henkilö
  • Vakituinen osoite Suomessa (väh. 2 vuotta)
  • Ei maksuhäiriömerkintää
  • Vähintään 3kk tilitiedot
  • Vähintään 1000 € kuukausitulot
  • Enintään 3 aktiivista kulutusluottoa*
  • Moitteeton lainahistoria*

*Tarkistamme lainanottajan lainahistorian ja aktiiviset kulutusluotot Suomen Asiakastiedon ylläpitämän kulutusluottojen kyselyjärjestelmän kautta.

Esimerkkilaina // Loan example, include this in all sendouts: Todellinen vuosikorko 5000 € lainalle on 13,25 % kun laina-aika on 72kk. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu laskeva nimelliskorko 9,90 %:sta 2,90 %:iin ja lainanhoitomaksut olettaen, että lyhennykset maksetaan maksusuunnitelman mukaisesti. Lainanhoitomaksu 12,50 €/kk pääomitetaan ensimmäisena vuotena ja lisätään kuukausierään toisesta vuodesta alkaen. Lainan kokonaiskulut yhteensä 7182,86 €.

Fixura tarjoaa lainoja: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä on Fixura ja miten se tarjoaa lainoja?

Fixura on lainapalvelu, joka tarjoaa henkilökohtaisia lainoja vertaislainaamisen avulla. Vertaislainaaminen tarkoittaa sitä, että yksityishenkilöt voivat lainata rahaa toisille yksityishenkilöille ilman perinteistä pankkia välikätenä.

Fixura toimii alustana, joka yhdistää lainan tarjoajat ja lainanottajat. Lainaajan kannalta tämä tarkoittaa sitä, että he voivat saada edullisempia korkoja kuin perinteisten pankkien tarjoamat lainat. Lainan tarjoajan näkökulmasta taas Fixura tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa rahansa ja saada tuottoa korkojen muodossa.

Fixuran avulla voi hakea erilaisia henkilökohtaisia lainoja eri tarkoituksiin, kuten auton ostoon tai remonttikuluihin. Palvelu on suunniteltu helpoksi käyttää ja prosessi tapahtuu täysin verkossa.

Joten jos etsit helppoa ja edullista tapaa saada henkilökohtaista lainaa, Fixura voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

Miksi valita Fixura lainan tarjoajaksi?

Fixura on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen helppoa ja luotettavaa tapaa hakea lainoja. Fixuran tavoitteena on tarjota edullisia korkoja ja nopeita maksuja asiakkailleen.

Fixuran hakuprosessi on yksinkertainen ja vaivaton. Asiakkaat voivat täyttää lainahakemuksen helposti verkossa, ilman turhia paperitöitä tai pitkiä odotusaikoja. Lainapäätös tehdään nopeasti, joten rahat voivat olla tililläsi jo samana päivänä.

Monet asiakkaat ovat jakaneet positiivisia kokemuksiaan Fixurasta. He kiittävät erityisesti palvelun helppoutta ja luotettavuutta. Fixura on tunnettu siitä, että se tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon lainanhakijoille.

Jos etsit luotettavaa palvelua, joka tarjoaa edulliset korot ja nopeat maksut, kannattaa tutustua Fixuraan. Se voi olla juuri se lainapalvelu, jota olet etsinyt.

Lainatyypit ja summat joita voit saada Fixuran kautta

Fixuran kautta voit saada erilaisia lainatyyppejä ja summia tarpeidesi mukaan. Kulutusluotto on yksi vaihtoehto, kun tarvitset rahaa esimerkiksi kodin remontointiin tai lomamatkaan. Remonttilaina puolestaan sopii erityisesti kodin remontointiin liittyviin kustannuksiin.

Jos olet hankkimassa uutta autoa, autolaina voi olla hyvä vaihtoehto. Joustoluotto taas antaa sinulle joustavuutta taloudenhallintaan, sillä voit nostaa ja maksaa takaisin tarpeesi mukaan.

Nopeat rahantarpeet voi puolestaan hoitaa pikalainalla. Tällainen laina on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön, kun tarvitset nopeasti pientä summaa.

Muista aina harkita huolellisesti omia taloudellisia tilanteita ja tarpeitasi ennen lainapäätöksen tekemistä.

Miten hakea lainaa Fixuran kautta?

Lainan hakeminen Fixuran kautta on helppoa ja vaivatonta. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa, jolloin säästät aikaa ja vaivaa perinteiseen paperilomakkeeseen verrattuna.

Ensimmäiseksi sinun tulee luoda käyttäjätili Fixuran verkkosivustolla. Tämän jälkeen voit täyttää lainahakemuksen verkossa antamalla tarvittavat tiedot, kuten henkilötietosi, tulotiedot ja mahdolliset velat.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, se käydään läpi tarkistusprosessissa. Tarkistusprosessin aikana Fixura arvioi hakemuksesi ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä tai hylkäämisestä. Tämän prosessin kesto voi vaihdella, mutta pyrimme tekemään päätöksen mahdollisimman nopeasti.

Kun päätös on tehty, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse tai tekstiviestillä. Jos lainahakemuksesi hyväksytään, voit allekirjoittaa sopimuksen digitaalisesti verkkopalvelussamme.

Lopuksi rahat siirretään tilillesi yleensä muutaman pankkipäivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Näin voit saada tarvitsemasi rahoituksen nopeasti ja helposti Fixuran avulla!

Turvallisuus ja yksityisyys: Miten Fixura varmistaa asiakkaidensa tiedot?

Fixura on sitoutunut varmistamaan asiakkaidensa tietojen turvallisuuden ja yksityisyyden. Yhtiö noudattaa tiukkoja tietosuoja-asetuksia ja käyttää moderneja turvallisuusmenetelmiä varmistaakseen, että asiakkaiden henkilötiedot pysyvät suojattuina.

Fixuran verkkopalvelu on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ympäristö asiakkaille. Sivustolla käytetään salattua yhteyttä, joka estää ulkopuolisia pääsemästä käsiksi arkaluontoisiin tietoihin. Lisäksi Fixura käyttää monitasoista tunnistautumisjärjestelmää varmistaakseen, että vain oikeat käyttäjät pääsevät käsiksi henkilötietoihin.

Henkilötietojen suojaaminen on Fixuran ensisijainen tavoite. Yhtiö noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä sekä toteuttaa asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tiedon suojelemiseksi luvattomalta käytöltä tai paljastamiselta.

Asiakkaiden voi siis olla luottavaisin mielin käyttäessään Fixuran palveluita, sillä heidän tietonsa ovat hyvin suojattuja ja yksityisyys on etusijalla.

Palaute ja arvostelut: Mitä asiakkaat sanovat Fixurasta?

Fixuran asiakkaat ovat antaneet paljon positiivista palautetta ja arvosteluja. Monet heistä ovat kiitelleet Fixuran helppokäyttöisyyttä ja nopeutta lainojen hakemisessa. Asiakkaat myös arvostavat sitä, että Fixura tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja ja joustavia maksuehtoja.

Asiakkaiden suositukset ovat myös erittäin tärkeitä Fixuralle. Monta asiakasta on kehunut Fixuran ystävällistä asiakaspalvelua ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Heidän mielestään Fixura on luotettava lainapalvelu, joka pitää lupauksensa.

Kaiken kaikkiaan asiakaskokemukset Fixurasta ovat pääosin positiivisia. Asiakkaat arvostavat sitä, että he voivat luottaa Fixuraan saadessaan lainaa tai sijoittaessaan rahaa palvelun kautta.

Tartu tilaisuuteen ja hae lainaa Fixuran kautta jo tänään