Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluottoja

Komplett Bank Joustoluotto

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen.

Komplett Bank on osa Komplett Group -konsernia, joka on myös yksi suurimmista osakkeenomistajistamme. Komplett Groupin alla toimii useita Norjan johtavista verkkokauppatoimijoista Skandinaviassa, kuten Komplett.no, Comtech, Blush ja Bildeler.

Pyrimme tarjoamaan markkinoiden joustavinta kulutusluottoa edullisin ehdoin. Asiakastyytyväisyys on oleellinen osa toimintaamme.

Komplett Bank Joustoluotto

Komplett Bankin Joustoluotto on ainutlaatuinen tuote kulutusrahoitus- ja lainamarkkinoilla. Poiketen muista markkinoilla olevista kulutusluotoista ja lainoista Joustoluotto on aidosti joustava. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden päättää vapaasti lainan takaisinmaksuajasta ja perimme korkoa vain nostetusta lainasummasta. Tämän vuoksi luotto on aidosti joustava ja mahdollistaa Joustoluoton käytön monenlaisiin eri tarkoituksiin elämäntilanteesta riippumatta. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmiasi ilman, että taloutesi kärsii.

• Tarjoamme Joustoluottoa alkaen 1000-50 000 €
• Luotto on aina käytettävissä, kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen
• Nimelliskorko 4,9 % – 19,9 % (sidottu Euribor 3kk)
• Avausmaksu 49–195 €. Riippuu lainasummasta ja lisätään myönnetyn luoton päälle
• Ei kiinteää kuukausilyhennystä – vain korot ja kulut veloitetaan per kuukausi
• Valinnainen Lainaturvavakuutus (BNP Paribas Cardif)
• Laskutusvaihtoehdot: sähköposti tai paperilasku (5 € lisämaksu)
• Mahdollisuus nostaa lisää lainaa lainan takaisinmaksun jälkeen alunperin myönnettyyn lainarajaan asti (ns. Uplift)

Komplett bank Mastercard

– Ei vuosimaksua
– Vapaavalintainen PIN-tunnusluku 
– Maksuttomat käteisnostot
– Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa luotollesi
– Palkitseva bonusohjelma: 2 % verkossa tehdyistä ostoista (Mastercard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa) ja 1 % muista ostoksista

Voit syvälinkittää suoraan Mastercardiin: https://www.komplettbank.fi/luottokortti/

Lainanhakukriteerit

– Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
– Olet asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36 kuukautta
– Ei maksuhäiriömerkintää
– Ikäraja 23 vuotta

Tutustu Komplett Bankin joustoluottoon

Mikä on Komplett Bankin joustoluotto ja miten se toimii?

Komplett Bankin joustoluotto on kätevä ratkaisu, kun tarvitset lainaa arjen tarpeisiin. Se toimii kuin luottokortti ilman luottorajaa, antaen sinulle joustavuutta raha-asioissasi.

Joustoluottoa voit hakea suoraan Komplett Bankin verkkosivuilta. Hakeminen on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi pitkiä odotusaikoja tai paperisotaa. Voit valita itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuaikataulun.

Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit käyttää joustoluottoa juuri niin kuin haluat. Voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan ja maksaa takaisin oman aikataulusi mukaisesti. Näin sinulla on aina rahaa saatavilla silloin kun sitä tarvitset.

Komplett Bank haluaa tehdä asiakkaidensa elämästä helpompaa tarjoamalla joustavia rahoitusvaihtoehtoja ilman turhaa byrokratiaa. Joustoluotto on yksi näistä vaihtoehdoista, jonka avulla voit hallita talouttasi paremmin ja toteuttaa unelmiasi ilman huolta rahasta.

Komplett Bankin joustoluoton edut ja käyttötarkoitukset

Komplett Bankin joustoluotto tarjoaa monia etuja ja käyttötarkoituksia. Ensinnäkin, se mahdollistaa joustavan lainaamisen, sillä voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan aina sovitun luottorajan puitteissa.

Toiseksi, Komplett Bankin joustoluottoon liittyvät päätökset tehdään nopeasti. Voit saada lainapäätöksen jo saman päivän aikana, mikä on erityisen hyödyllistä silloin kun tarvitset rahaa nopeasti esimerkiksi yllättäviin ostoksiin.

Joustoluottoa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Halutessasi voit käyttää sitä esimerkiksi ostosten tekemiseen. Näin saat hankittua haluamasi tuotteet heti ja maksat ne takaisin sopivissa erissä.

Lisäksi joustoluotto voi toimia hyvänä vaihtoehtona matkalainalle tai remonttilainalle. Voit rahoittaa unelmiesi lomamatkan tai kodin remontoinnin joustavasti ja maksaa lainan takaisin omassa tahdissasi.

Komplett Bankin joustoluoton avulla sinulla on siis mahdollisuus hyödyntää sen tarjoamia etuja ja käyttötarkoituksia juuri omien tarpeidesi mukaan

Miten hakea Komplett Bankin joustoluottoa ja millaisia ehtoja siihen liittyy?

Komplett Bankin joustoluottoa voi hakea helposti verkossa täyttämällä lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja nopeaa, ja voit tehdä sen omalta tietokoneeltasi tai älypuhelimeltasi.

Joustoluoton takaisinmaksuehdot ovat erittäin joustavat, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille. Voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuaikataulun ja maksaa lainan takaisin haluamassasi tahdissa.

On kuitenkin hyvä muistaa, että Komplett Bankilla on ikäraja lainan myöntämiselle. Sinun tulee olla vähintään tietty ikä täyttääksesi hakemusvaatimukset. Tarkemmat tiedot ikärajasta ja muista ehtoihin liittyvistä seikoista löydät Komplett Bankin verkkosivuilta.

Yhteenvetona voisi sanoa, että Komplett Bank tarjoaa helpon ja joustavan tavan hakea joustoluottoa. Lainahakemuksen täyttö tapahtuu verkossa, ja takaisinmaksuehdot ovat räätälöitävissä omiin tarpeisiisi sopivaksi. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että täytät kaikki vaaditut ehdot ennen hakemuksen lähettämistä.

Komplett Bank - Luotettava kumppani raha-asioissa

Komplett Bank on täydellinen valinta, kun etsit luotettavaa pankkikumppania raha-asioihisi. Heidän vahva maineensa luotettavana pankkina Suomessa takaa sen, että voit olla huoletta raha-asioittesi suhteen.

Yksi Komplett Bankin vahvuuksista on heidän erinomainen asiakaspalvelunsa. Heidän ammattitaitoinen tiiminsä on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi ja huolenaiheissasi. Voit luottaa siihen, että he tarjoavat sinulle ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

Komplett Bank tekee myös lainojen hallinnasta helppoa ja kätevää. Voit helposti hallita lainojaan verkossa heidän selkeällä ja käyttäjäystävällisellä verkkopalvelullaan. Tämä tarkoittaa, että voit seurata lainojasi, maksuja ja muita raha-asioita helposti omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

Kun etsit luotettavaa pankkia Suomessa hyvällä asiakaspalvelulla ja helppokäyttöisillä verkkopalveluilla, Komplett Bank on ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaihtoehto.

Vertailu muihin joustoluottoihin - Miksi valita juuri Komplett Bank?

Vertaillessasi eri joustoluottoja, saatat ihmetellä, miksi valita juuri Komplett Bank. No, meillä on muutamia lisäetuja verrattuna muihin pankeihin tai luottolaitoksiin.

Ensinnäkin, tarjoamme kilpailukykyisen koron ja joustavat takaisinmaksuehdot. Voit räätälöidä maksusuunnitelman omien tarpeidesi mukaan ja valita sopivan takaisinmaksuajan.

Toiseksi, meillä ei ole piilokuluja tai avausmaksuja. Haluamme pitää asiat selkeinä ja läpinäkyvinä asiakkaillemme.

Kolmanneksi, Komplett Bankilla on helppokäyttöinen verkkopalvelu ja mobiilisovellus. Voit hallinnoida luottoasi helposti missä tahansa ja milloin tahansa.

Lopuksi, meillä on ystävällinen asiakaspalvelutiimi valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi tai huolenaiheissasi. Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua ja haluamme varmistaa tyytyväisyytesi.

Joten kun vertailet eri joustoluottoja, harkitse näitä lisäetuja ja huoletonta kokemusta, jonka voimme tarjota sinulle Komplett Bankilla.

Hyödynnä Komplett Bankin joustoluottoa ja hanki joustoa talouteesi